Gestegen inkomsten en eindelijk voldoende vrije tijd bij gemengd boerenbedrijf

Gestegen inkomsten en eindelijk voldoende vrije tijd bij gemengd boerenbedrijf

Energizing traject voor een boerenbedrijf met 150 hectare landbouw- en weidegrond, 170 koeien, 20 varkens, alsmede kippen, ganzen, schapen en paarden. Het bedrijf opereert bio-ecologisch, duurzaam en diervriendelijk, en streeft naar energiebalans en een gezonde financiële balans. Na het energizing traject hebben de beheerders een betere focus op de gewenste doelstellingen en ontwikkelingen voor hun bedrijf. De inkomsten zijn gestegen, er is een winkel met afhaal vriesunits gerealiseerd. Alle dieren leven in een gebied zonder scheidende hekken. Er zijn minder dieren dan voorheen gestorven of ziek geworden. Boer en boerin hebben meer vrije tijd gekregen.